1. Αρχές Οικονομικής
  2. Γαλλικά
  3. Τεχνικές Εγκαταστάσεις – Εξοπλισμός
  4. Έλεγχος Εμπορευμάτων
  5. Πρώτες Ύλες & Προϊόντα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής
  6. Ζαχαροπλαστική Τέχνη
  7. Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα
  8. Αρτοποιητική Τέχνη
  9. Υγιεινή & Ασφάλεια
  10. Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων
  11. Στοιχεία Συστημάτων διαχείρισης της Ποιότητας (HACCP)
  12. Διαιτητική
  13. Αρχές Νομοθεσίας Τροφίμων – Επαγγέλματος
  14. Αγγλικά
  15. Πρακτική Άσκηση