- Αρχές Οικονομικής
- Γαλλικά
- Τεχνικές Εγκαταστάσεις – Εξοπλισμός
- Έλεγχος Εμπορευμάτων
- Πρώτες Ύλες & Προϊόντα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής
- Ζαχαροπλαστική Τέχνη
- Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα
- Αρτοποιητική Τέχνη
- Υγιεινή & Ασφάλεια
- Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων
- Στοιχεία Συστημάτων διαχείρισης της Ποιότητας (HACCP)
- Διαιτητική
- Αρχές Νομοθεσίας Τροφίμων – Επαγγέλματος
- Αγγλικά
- Πρακτική Άσκηση