Το Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus συνεργάζεται με την κα. Ιακώβου Ελένη, την κα. Παντελοπούλου Μαρία και την κα. Τακτικού Βασιλική.

Η κυρία Ιακώβου Ελένη είναι ιδιοκτήτρια Ινστιτούτου Αισθητικής από το 1984. Ανήκει στην ομάδα λεμφοθεραπευτών Ελλάδος και κατέχει Τίτλο Σπουδών στο “Λεμφικό Μασάζ”.

Παρακολουθεί συχνά σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με τις καινούριες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο της Αισθητικής και Κοσμετολογίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει εξειδικευθεί σε πολλούς τομείς της αισθητικής και της ομορφιάς με καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές, δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Η κ. Ιακώβου, καθώς και οι υπόλοιποι συνεργάτες μας, με μεγάλη διδακτική εμπειρία θέλουν να μεταφέρουν τις γνώσεις και την αγάπη τους για συνεχή επιμόρφωση στον αενάως εξελισσόμενο κλάδο της αισθητικής και του μακιγιάζ και να κάνουν τους σπουδαστές μας τους πιο επιτυχημένους και περιζήτητους επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς. Τα εργαστηριακά μαθήματα θα διεξάγονται στον πλήρως διαμορφωμένο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ μας καθώς και στο χώρο της κ. Ιακώβου παρέχοντας δωρεάν την υλικοτεχνική υποδομή που χρειάζεται, ώστε η θεωρητική κατάρτιση να ακολουθείται από την πρακτική εξάσκηση πάνω σε πραγματικά μοντέλα και οι σπουδαστές μας να είναι έτοιμοι και έμπειροι επαγγελματίες να αναζητήσουν τους δικούς τους στόχους.

 

Η κυρία Παντελοπούλου Μαρία είναι Πτυχιούχος Αισθητικής και Κοσμητολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Αθηνών, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Αισθητικής αλλά και στην εκπαίδευση. Με διαρκή επιμόρφωση συμμετέχοντας σε σεμινάρια και συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες ( Kryolan Hellas, L ΄oreal, Frezyderm, Κορρές κ.τ.λ).

 

Η κυρία Τακτικού Βασιλική είναι Πτυχιούχος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΑΤΕΙ Αθηνών με πολλά χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της, στο χώρο της Αισθητικής αλλά και στην διδασκαλία.

Oι  συνεργάτες μας, με μεγάλη διδακτική εμπειρία θέλουν να μεταφέρουν τις γνώσεις και την αγάπη τους για συνεχή επιμόρφωση στον αενάως εξελισσόμενο κλάδο της αισθητικής και του μακιγιάζ και να κάνουν τους σπουδαστές μας τους πιο επιτυχημένους και περιζήτητους επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς.

Τα εργαστηριακά μαθήματα θα διεξάγονται στον πλήρως διαμορφωμένο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ μας καθώς και στο χώρο της κ. Ιακώβου παρέχοντας δωρεάν την υλικοτεχνική υποδομή που χρειάζεται, ώστε η θεωρητική κατάρτιση να ακολουθείται από την πρακτική εξάσκηση πάνω σε πραγματικά μοντέλα και οι σπουδαστές μας να είναι έτοιμοι και έμπειροι επαγγελματίες να αναζητήσουν τους δικούς τους στόχους.