Το Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus συνεργάζεται με την Πτυχιούχο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ κα. Κωνσταντίνα Δούκα. Η κα. Δούκα κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα της Ποδολογίας καθώς έχει εργαστεί σε πολλά Ινστιτούτα Ομορφιάς ( EMILIS BEAUTY, DOUKA FACE AND NAILS, KONSTANTINA΄S BEAUTY κ.α), αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Έχει αντιμετωπίσει δύσκολα περιστατικά και έχει την πείρα και τις γνώσεις να δίνει λύσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν τα άκρα. Η κ. Δούκα καθώς και όλη η ομάδα των συνεργατών μας για την Ποδολογία – Ονυχοπλαστική, ενημερώνονται συνεχώς για τα καινούρια προιόντα και τους τρόπους θεραπείας των άκρων αλλά και για τις νέες τάσεις της μόδας που έχουν να κάνουν με το μανικιούρ-πεντικιούρ.

Το Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus συνεργάζεται επίσης με την κυρία Παντελοπούλου Μαρία που είναι Πτυχιούχος Αισθητικής και Κοσμητολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Αθηνών. Έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Αισθητικής αλλά και στην εκπαίδευση, με διαρκή επιμόρφωση συμμετέχοντας σε σεμινάρια και συνεργασίες με εταιρίες της ονυχοπλαστικης μανικιούρ πεντικιούρ και του nail art.

Ο σκοπός των εκπαιδευτών μας είναι να μεταδώσουν στους σπουδαστές τους την αγάπη και το μεράκι γι’ αυτό που επέλεξαν και να έχουν σαν στόχο την διαρκεί εξέλιξή τους μέσα από την συνεχή κατάρτιση και επιμόρφωση.

Μαζί με την θεωρητική κατάρτιση, οι σπουδάστές μας θα μπορούν να κάνουν εφαρμογή και πρακτική εξάσκηση στα μοντέλα του ΙΕΚ μας.

Επίσης, τα εργαστήριά μας διαθέτουν τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που θα παρέχεται δωρεάν στους σπουδαστές μας για την πρακτική εφαρμογή και εξάσκησή τους ώστε να είναι έτοιμοι να σχεδιάσουν την επαγγελματική τους πορεία αμέσως μετά το τέλος των σπουδών τους.