Οι διδάσκοντες
Αγγελόπουλος Γρηγόρης

Το Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus συνεργάζεται με τον κο. Γρηγόρη Αγγελόπουλο (απόφοιτος Τουριστικών Επαγγελμάτων του τμήματος μαγειρικής –ζαχαροπλαστικής) ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως Executive Chef.

Έχει εργασθεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ( Αστέρας Βουλιαγμένης, Ακτή Ζευς, Sunrise village hotel ) και έχει διδάξει στο ΕΠΑΣ Καλαμάτας για 5 έτη. Συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον κύριο Παύλο Χριστόπουλο.

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Αγγελόπουλος Γρηγόρης
Τακτικού Βασιλική

Η κυρία Τακτικού Βασιλική είναι Πτυχιούχος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΑΤΕΙ Αθηνών με πολλά χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της, στο χώρο της Αισθητικής αλλά και στην διδασκαλία.

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Τακτικού Βασιλική
Παντελοπούλου Μαρία

Η κυρία Παντελοπούλου Μαρία είναι Πτυχιούχος Αισθητικής και Κοσμητολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Αθηνών, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Αισθητικής αλλά και στην εκπαίδευση.

Με διαρκή επιμόρφωση συμμετέχοντας σε σεμινάρια και συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες ( Kryolan Hellas, L ΄oreal, Frezyderm, Κορρές κ.τ.λ).

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Παντελοπούλου Μαρία
Ιακώβου Ελένη

Η κυρία Ιακώβου Ελένη είναι ιδιοκτήτρια Ινστιτούτου Αισθητικής από το 1984. Ανήκει στην ομάδα λεμφοθεραπευτών Ελλάδος και κατέχει Τίτλο Σπουδών στο «Λεμφικό Μασάζ».

Παρακολουθεί συχνά σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με τις καινούριες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο της Αισθητικής και Κοσμετολογίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει εξειδικευθεί σε πολλούς τομείς της αισθητικής και της ομορφιάς με καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές, δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Ιακώβου Ελένη
Χριστόπουλος Παύλος

Το Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus συνεργάζεται με τον καθηγητή κο. Χριστόπουλο Παύλο, ο οποίος κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα, αφού έχει εργασθεί σε μεγάλα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας (Cremona & Brazilian) και διατηρεί ιδιόκτητη επιχείρηση από το 2005 έως και σήμερα.

Είναι τρίτης γενιάς Head Baker και είναι απόφοιτος Κρατικής Σχολής Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής. Η επιχείρηση του διαθέτει πλήρη εξοπλισμό, πράγμα που θα εξασφαλίσει στους σπουδαστές μας την καλύτερη δυνατή εργαστηριακή και πρακτική εμπειρία.

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Χριστόπουλος Παύλος
Δούκα Κωνσταντίνα

Το Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus συνεργάζεται με την Πτυχιούχο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ κα. Κωνσταντίνα Δούκα. Η κα. Δούκα κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα της Ποδολογίας καθώς έχει εργαστεί σε πολλά Ινστιτούτα Ομορφιάς ( EMILIS BEAUTY, DOUKA FACE AND NAILS, KONSTANTINA΄S BEAUTY κ.α), αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Έχει αντιμετωπίσει δύσκολα περιστατικά και έχει την πείρα και τις γνώσεις να δίνει λύσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν τα άκρα.

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Δούκα Κωνσταντίνα
Λουκά Εύη

Το Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus συνεργάζεται με την κα. Εύη Λουκά, απόφοιτος Κρατικής Σχολής Κομμωτικής-Αισθητικής, η οποία βρίσκεται στο χώρο της κομμωτικής και διατηρεί δικό της κομμωτήριο εδώ και 14 χρόνια.

Ενημερώνεται και συνεργάζεται με σεμινάρια για βαφές, κούρεμα, νέες τάσεις της μόδας στις εταιρίες Vella και TeniVita.

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Λουκά Εύη
Καλύβας Χρήστος

Το Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus συνεργάζεται με τον hairstylist κο. Καλύβα Χρήστο ( Christian ), ο οποίος διαθέτει 20ετή εμπειρία και καταξίωση στον κομμωτικό χώρο.

Έχει σπουδές και συνεργασίες σε κορυφαίες σχολές ( Vidal Sassoon, Toni & Guy, ASK, TREVOR SORBIE κ.α. ) και στυλίστες ( Christiano Lanza, Andrea Martinelli κ.α. ) του εξωτερικού και συνεχείς παρακολουθήσεις σεμιναρίων μεγάλων εταιρειών ( Wella, L ΄oreal, Schwarzkopf ).

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Καλύβας Χρήστος