Οι διδάσκοντες
Παντελοπούλου Μαρία

Η κυρία Παντελοπούλου Μαρία είναι Πτυχιούχος Αισθητικής και Κοσμητολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Αθηνών, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Αισθητικής αλλά και στην εκπαίδευση.

Με διαρκή επιμόρφωση συμμετέχοντας σε σεμινάρια και συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες ( Kryolan Hellas, L ΄oreal, Frezyderm, Κορρές κ.τ.λ).

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Παντελοπούλου Μαρία
Δούκα Κωνσταντίνα

Το Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus συνεργάζεται με την Πτυχιούχο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ κα. Κωνσταντίνα Δούκα. Η κα. Δούκα κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα της Ποδολογίας καθώς έχει εργαστεί σε πολλά Ινστιτούτα Ομορφιάς ( EMILIS BEAUTY, DOUKA FACE AND NAILS, KONSTANTINA΄S BEAUTY κ.α), αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Έχει αντιμετωπίσει δύσκολα περιστατικά και έχει την πείρα και τις γνώσεις να δίνει λύσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν τα άκρα.

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Δούκα Κωνσταντίνα
Χριστόπουλος Παύλος

Το Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus συνεργάζεται με τον καθηγητή κο. Χριστόπουλο Παύλο, ο οποίος κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα, αφού έχει εργασθεί σε μεγάλα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας (Cremona & Brazilian) και διατηρεί ιδιόκτητη επιχείρηση από το 2005 έως και σήμερα.

Είναι τρίτης γενιάς Head Baker και είναι απόφοιτος Κρατικής Σχολής Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής. Η επιχείρηση του διαθέτει πλήρη εξοπλισμό, πράγμα που θα εξασφαλίσει στους σπουδαστές μας την καλύτερη δυνατή εργαστηριακή και πρακτική εμπειρία.

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Χριστόπουλος Παύλος
Δημήτριος Κουραμπάς

Το ΙEΚ Άλφα Plus συνεργάζεται με τον καταξιωμένο Pastry Chef Δημήτριο Κουραμπά, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής. Σπούδασε στο Δημόσιο ΙΕΚ Καλαμάτας τη Ζαχαροπλαστική Τέχνη ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση καθώς η οικογένειά του διατηρεί το Ζαχαροπλαστείο-Εργαστήριο ” Η Γεύση ” από το 1995 και συμμετέχει ενεργά σε αυτό από το 2007.

Από το 2013 εργάζεται στο Ξενοδοχείο Elite City Resort στην Καλαμάτα και από το 2014 μέχρι και σήμερα διδάσκει την Τέχνη της Ζαχαροπλαστικής στο ΙΕΚ και τα ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ. Στο ενεργητικό του έχει πολλά σεμινάρια ζαχαροπλαστικής καθώς στόχος του είναι η διαρκής ενημέρωση και εξέλιξη της Τέχνης του.

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Δημήτριος Κουραμπάς
Λουκά Εύη

Το Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus συνεργάζεται με την κα. Εύη Λουκά, απόφοιτος Κρατικής Σχολής Κομμωτικής-Αισθητικής, η οποία βρίσκεται στο χώρο της κομμωτικής και διατηρεί δικό της κομμωτήριο εδώ και 14 χρόνια.

Ενημερώνεται και συνεργάζεται με σεμινάρια για βαφές, κούρεμα, νέες τάσεις της μόδας στις εταιρίες Vella και TeniVita.

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Λουκά Εύη
Ιακώβου Ελένη

Η κυρία Ιακώβου Ελένη είναι ιδιοκτήτρια Ινστιτούτου Αισθητικής από το 1984. Ανήκει στην ομάδα λεμφοθεραπευτών Ελλάδος και κατέχει Τίτλο Σπουδών στο «Λεμφικό Μασάζ».

Παρακολουθεί συχνά σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με τις καινούριες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο της Αισθητικής και Κοσμετολογίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει εξειδικευθεί σε πολλούς τομείς της αισθητικής και της ομορφιάς με καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές, δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Ιακώβου Ελένη
Μακροπούλου Βασιλική

Το Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus συνεργάζεται με την κα. Μακροπούλου Βασιλική, η οποία τελεί χρέη Προέδρου του Συλλόγου Κομμωτών από το 2011έως και σήμερα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Κομμωτικής «Νικ. Αμάραντου», με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο, καταξιωμένη επαγγελματίας και  πολυετείς συνεργασίες στο ΙΕΚ Κομμωτικής και στη Σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ. Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Κομμωτών Ελλάδος και συμμετείχε στην Επιτροπή έκδοσης Αδειών Ασκήσεως Επαγγέλματος στο Νομό Μεσσηνίας. Είναι κάτοχος διπλώματος OMC (Παγκόσμια Ομοσπονδία Κομμωτών) και παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια όλων των εταιρειών ( Loreal, KYANA, Rilken κ.α).

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Μακροπούλου Βασιλική
Δημήτριος Καρράς

Το ΙΕΚ Άλφα Plus συνεργάζεται με τον κορυφαίο Chef Δημήτριο Καρρά, ο οποίος είναι Αριστούχος απόφοιτος του Δημόσιου ΙΕΚ Καλαμάτας. Ξεκίνησε να εργάζεται στο Elite City Resort στην Καλαμάτα ταυτόχρονα με τη φοίτησή του και εξακολουθεί να εργάζεται εκεί έως και σήμερα. Πριν ένα χρόνο ανέλαβε την επαγγελματική κουζίνα Yiamas Gastro Bar και ηγείται στα 35 άτομα.

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Δημήτριος Καρράς
Καλύβας Χρήστος

Το Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus συνεργάζεται με τον hairstylist κο. Καλύβα Χρήστο ( Christian ), ο οποίος διαθέτει 20ετή εμπειρία και καταξίωση στον κομμωτικό χώρο.

Έχει σπουδές και συνεργασίες σε κορυφαίες σχολές ( Vidal Sassoon, Toni & Guy, ASK, TREVOR SORBIE κ.α. ) και στυλίστες ( Christiano Lanza, Andrea Martinelli κ.α. ) του εξωτερικού και συνεχείς παρακολουθήσεις σεμιναρίων μεγάλων εταιρειών ( Wella, L ΄oreal, Schwarzkopf ).

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Καλύβας Χρήστος
Τακτικού Βασιλική

Η κυρία Τακτικού Βασιλική είναι Πτυχιούχος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΑΤΕΙ Αθηνών με πολλά χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της, στο χώρο της Αισθητικής αλλά και στην διδασκαλία.

Iek Alfa Plus Kalamata Teacher Τακτικού Βασιλική