Σεμινάριο Επιτυχημένη Ηγεσία: θέλει τρόπο, όχι κόπο.
Ημερομηνία: 20 Νοεμβρίου 2018
Ώρα: 13:00-15:00
Μέρος: Αγίου Νικολάου 8, Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ PLUS
Διάρκεια: 2 ώρες

Εισηγήτρια: Βαλεντίνα Κόρδη
Κόστος: δωρεάν

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι: 16/11/2018

 

«Επιτυχημένη ηγεσία: Θέλει τρόπο, όχι κόπο»

Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν 2 βασικά στοιχεία της επιτυχημένης ηγεσίας. Πώς θα ηγηθούν του τρόπο σκέψης τους, ώστε να εμπνεύσουν τα μέλη των ομάδων τους λειτουργώντας ως παράδειγμα προς μίμηση για αυτούς, καθώς και πώς θα αντιλαμβάνονται τι παρακινεί καθέναν από αυτά, ώστε να τους βοηθούν να έχουν υψηλή απόδοση και παραγωγικότητα στην εργασία, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους και να δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα ευχάριστο περιβάλλον στην επιχείρηση, με υψηλό επίπεδο εργασιακής δέσμευσης.

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι διεθνής Ομιλήτρια Παρακίνησης και Προπονήτρια Τρόπου Σκέψης & Υψηλής Απόδοσης (Mindset & High-Performance Coach) για επιχειρηματίες, στελέχη και ομάδες εργασίας. Σπούδασε Mind Programming και Success Conversion Coaching, στη σχολή Express Coaching του Καναδά, και εξειδικεύτηκε στο Strategic Intervention Coaching στη σχολή Robbins-Madanes Training του Antony Robbins, στην Αμερική. Είναι μέλος της Ένωσης Πιστοποιημένων Προπονητών (CCA).

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Newport University της Καλιφόρνιας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Human Resource Management από το City Unity College. Έχει πάνω από 15 έτη εργασιακή εμπειρία ως Στέλεχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε πολυεθνικές εταιρείες, με ειδίκευση στην οργάνωση επιχειρήσεων, στην στρατολόγηση και επιλογή προσωπικού καθώς και στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων.

Τα τελευταία 8 χρόνια εργάζεται αποκλειστικά ως Coach και Motivational Speaker και έχει βοηθήσει πολλούς επιχειρηματίες, στελέχη και ομάδες εργασίας, από όλο τον κόσμο, να αλλάξουν τρόπο σκέψης και συμπεριφορές που μπλοκάρουν την επιτυχία τους (αναβλητικότητα, βλαπτικό συγκεντρωτισμό, αρνητικό τρόπο σκέψης, κτλ.) και να αναπτύξουν τις κατάλληλες στρατηγικές για την επίτευξη προσωπικών ή επαγγελματικών στόχων (βελτίωση απόδοσης & παραγωγικότητας, διαχείριση ομάδων, διαχείριση χρόνου, αύξηση της εργασιακής ικανοποίησης και δέσμευσης, κτλ.).

Έχει προσκληθεί από πανεπιστήμια της Ελλάδας και επαγγελματικούς εγχώριους και διεθνής οργανισμούς (MDRT, Beirut Life Insurance Summit, κτλ.), για να μιλήσει για θέματα σχετικά με την εφαρμογή του coaching στην ηγεσία και την υψηλή επαγγελματική απόδοση μέσα από τον προγραμματισμό της σκέψης και της συμπεριφοράς.

Όροι συμμετοχής

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ:

http://bit.ly/epitiximeni-igesia

Τρέχοντα Σεμινάρια
Προηγούμενα Σεμινάρια