Οι Ειδικότητες μας

Κομμωτής-τεχνικός περιποίησης κόμηςΗ τέχνη της κομμωτικής βασίζεται στη δημιουργικότητα και στο ταλέντο του κομμωτή/τριας. Η περιποίηση της κόμης έχοντας τις ρίζες της στα αρχαία χρόνια αποτελούσε και αποτελεί ως σήμερα ένα από τα ισχυρότερα όπλα για μια επιμελημένη εμφάνιση, τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες! Μια περιποιημένη κόμη μαγνητίζει τα βλέμματα αλλά προσδίδει και κύρος.

Ποιος λοιπόν δεν τα θέλει αυτά;

Ποιος δεν θέλει να αφεθεί στα χέρια ενός έμπειρου κομμωτή που θα τον μεταμορφώσει και θα του χαρίσει αυτοπεποίθηση;

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το επάγγελμα του κομμωτή-κομμώτριας ένα από τα πιο δημιουργικά, ευχάριστα και κερδοφόρα επαγγέλματα.

περισσότερα

Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και ΜακιγιάζΗ ευεξία, η χαλάρωση, η ομορφιά και η τόνωση της αυτοπεποίθησης είναι μόνο ένα μέρος των ευεργετικών αποτελεσμάτων που θα έχει κάποιος μετά το ραντεβού του με τον/την αισθητικό του. Γι΄αυτό και όλοι σπεύδουν να αφεθούν στα μαγικά του χέρια.

Αν και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ελεύθερο χρόνο, οι επισκέψεις στους αισθητικούς αυξάνονται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς στις μέρες μας η επιμελημένη εμφάνιση αποτελεί απαραίτητο στοιχείο τόσο στην επαγγελματική ζωή όσο και στην προσωπική. Οι εξελίξεις σε αυτόν τον κλάδο είναι θεαματικές.

Σπουδάζοντας “Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ”, έχεις ένα επάγγελμα επικερδές και με διαχρονικά υψηλή και συνεχή ζήτηση στην αγορά εργασίας.

περισσότερα

Τεχνικός Αρτοποιίας – ΖαχαροπλαστικήςΟ κλάδος της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής είναι ένας από τους πιο βασικούς τομείς της βιομηχανίας τροφίμων. Το ψωμί και τα αρτοσκευάσματα αποτελούν βασικό συνοδευτικό κάθε γεύματος, ενώ το επιδόρπιο ολοκληρώνει το μενού μας με τον πιο γευστικό τρόπο.

Έτσι επιβάλλεται η ανάγκη για εξειδικευμένους επαγγελματίες, αυξάνοντας σημαντικά η ζήτηση και οι οικονομικές απολαβές του επαγγέλματος.

Εκτός της κλασικής Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, που προσφέρει πληθώρα θέσεων εργασίας σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, εταιρείες catering κ.α., ένας εξειδικευμένος Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλάστης έχει τη δυνατότητα να εργασθεί και στην τουριστική βιομηχανία.

περισσότερα

Τεχνικός αισθητικός ποδολογίας – καλλωπισμού νυχιών –ονυχοπλαστικήςΗ Ποδολογία είναι ένας τομέας της ιατρικής, ο οποίος ασχολείται με τις παθήσεις των κάτω άκρων. Ο Αισθητικός Ποδολόγος ανήκει στα παραϊατρικά επαγγέλματα και ασχολείται με την περιποίηση των κάτω άκρων των πελατών του φροντίζοντας για την υγιεινή και την καλαισθησία τους.

Ο Τεχνικός Αισθητικός Ποδολόγος δεν λείπει ποτέ από από ένα ολοκληρωμένο κέντρο περιποίησης γεγονός που τους καθιστά περιζήτητους.

περισσότερα